10 Tips

Gouden Tip 1: Rijmen en dichten

Weet u wat u moet doen voor het auto halen? Juist, eerst betalen. En weet u waarom u dat weet? Omdat het rijmt!
Lees meer...

Gouden Tip 2: Bluf!

U bent de beste in uw vakgebied! Toch? Dan moet u dat ook uitstralen. Er is daarom niks mis met een beetje bluf.
Lees meer...

Gouden Tip 3: De Woordspeling

Woordspelingen zijn ongelooflijk populair in de reclame en dus ook in de autobelettering. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar het maken van een goeie woordspeling is een kunst.
Lees meer...

Gouden Tip 4: Uw naam

De Latijnse uitdrukking Nomen est Omen betekent: De naam is een voorteken. De oude Romeinen waren er namelijk van overtuigd dat iemands naam iets zei over zijn lot.
Lees meer...

Gouden Tip 5: Uitdrukkingen en Gezegdes

Eén van de belangrijkste regels in de reclame is de herkenning. Dat weten wij bij Henk van de Scher - Advertising maar al te goed. Net zoals wij weten dat iedereen honderden uitdrukkingen en gezegdes kent.
Lees meer...

Gouden Tip 6: Verwar

Vaak zagen we ze rijden op de weg. De bedrijven met als slogan: Op weg naar een tevreden klant. Wij dachten dan, wat een rare slogan. Wat bedoelen ze? Waarom is de klant al tevreden voor het product er is?
Lees meer...

Gouden Tip 7: De Open Deur

Zoals we bij Henk van de Scher altijd zeggen: een open deur is er om in te trappen! Het kan geen kwaad om volledig duidelijk te zijn over uw missie, uw producten en uw bedrijfsdoelen.
Lees meer...

Gouden Tip 8: Doe eens Gek

Iedereen wil uniek zijn. We hebben genoeg klanten die niet precies weten wat ze willen, maar ze weten wel dat ze iets anders willen dan de anderen. Iets aparts!
Lees meer...

Gouden Tip 9: Spelling

Zoals al vaak gezegd: de belangrijkste les op de weg is opvallen. Henk van de Scher adviseert daarom ook soms om creatief om te gaan met de spelling, want zoals ze bij Lingo plegen te zeggen: wat je spelt, dat telt!
Lees meer...

Gouden Tip 10: Combineer

Bij Henk van de Scher Advertising houden we van het motto: Less is more, maar soms geldt More is More.
Lees meer...