Over Ons

Henk van de Scher Henk van de Scher Advertising is al 15 jaar dé specialist op het gebied van autobeletteringsreclame. Onze slogans sieren honderden vrachtwagens en busjes in heel Nederland en ver daarbuiten. Vele van onze slogans hebben prijzen gewonnen maar nog meer hebben geleid tot meer omzet bij onze klanten. En dat vinden wij nou weer belangrijk. Bij Henk van de Scher bedenken we niet alleen slogans, we verzinnen ook bedrijfsnamen en afbeeldingen. Allemaal zaken voor op een vrachtwagen of busje. Aan andere vormen van reclame doen wij niet. Autobelettering is een vak apart. Ons vak apart!

Henk van de Scher Wij geloven in delen. Wij geloven in geven. Wij geloven in inspireren. Daarom hebben wij deze site opgericht met ons portfolio en meer dan 600 busjes en vrachtwagens die wij de afgelopen jaren hebben zien rijden. U kunt hier op zoek gaan naar een slogan, u kunt de Top 100 bekijken, u kunt aan de slag gaan met onze tips, u kunt zelfs online aan ons vragen om een slogan voor u te bedenken.

Henk van de Scher Wij hopen echter ook dat deze site u inspireert om zelf uw slogan op uw busje of vrachtwagen naar ons te sturen. Misschien inspireert deze site u tot een nieuwe slogan. Of misschien heeft u een leuke slogan zien rijden en wilt u die naar ons sturen. Wij zien uw inzendingen graag tegemoet want alleen samen bouwen we deze site uit tot een oneindige bron van inspiratie.
Helpt u ons?